Disclaimer

Last-minutevakanties.com stelt bezoekers in staat om eenvoudig de door hen gewenste informatie over vakantie woningen en andere accommodaties van verschillende reisorganisaties te verkrijgen. De bezoeker kan de gevonden accommodaties onderling vergelijken en direct online reserveren bij de betreffende reisorganisatie.

De content op de door Last-minutevakanties.com gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. Last-minutevakanties.com is dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de inhoud.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Last-minutevakanties.com doen dat geheel op eigen risico. Last-minutevakanties.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De reservering en de verdere afhandeling van de via Last-minutevakanties.com gevonden accommodaties komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.