Disclaimer

Last-minutevakanties.com stelt bezoekers in staat om eenvoudig de door hen gewenste informatie over zon- en strandvakanties, vakantiewoningen, campings en wintersport arrangementen van verschillende reisorganisaties te verkrijgen. De bezoeker kan de gevonden reizen onderling vergelijken en direct online boeken bij de betreffende reisorganisatie.

De inhoud van de last-minutevakanties.com gepubliceerde pagina`s is afkomstig van derden. Last-minutevakanties.com is dan ook niet verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de content.

Wij zijn niet verantwoordelijk indien de producten, diensten en/of de leveranciers niet voldoen aan de door de consument gestelde verwachtingen. De gebruikers van de website Last-minutevakanties.com doen dat geheel op eigen risico. Last-minutevakanties.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele ontstane schade ontstaan door gebruik te maken van onze website.

De afhandeling van via Last-minutevakanties.com gevonden vakantie aanbiedingen komt geheel voor de verantwoording van de door de bezoeker geselecteerde aanbieder(s).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag. U kunt hiervoor gebruik maken van onze contactpagina.